El primer lloc haurà d'esperar

L'equip taronja ha perdut 78-86 contra el Perfumerías Avenida i haurà de certificar la primera plaça en l'última jornada de la fase regular

Dues jugadores tracten de taponar Raquel Carrera
Dues jugadores tracten de taponar Raquel Carrera / Iván Terron

El València Basket ha patit la cinquena derrota de la temporada en la Lliga en caure 78-86 contra el Perfumerías Avenida de Salamanca a la Fonteta. Aquesta derrota obliga l'equip taronja a guanyar l'IDK Euskotren en l'última jornada de la fase regular per a assegurar el primer lloc i tindre així el factor pista a favor en totes les eliminatòries del play-off pel títol.

La igualtat ha sigut la tònica d'un primer quart amb molta anotació i moltes alternatives en el marcador (21-25). L'equip visitant s'ha escapat amb un parcial de 0-11 en l'inici del segon període (21-36), que tot i la reacció taronja ha deixat un 34-45 en el descans.

En la represa, el València Basket ha aconseguit situar-se a només quatre punts (46-50), però el Perfumerías Avenida ha reaccionat i el tercer quart ha finalitzat amb una renda de deu punts favorable a les visitants (54-64). En l'equador de l'últim període, les de Rubén Burgos han tornat a complicar el marcador (67-73), però un parcial de 0-6 ha acabat amb qualsevol esperança de remuntada.

Raquel Carrera, Leti Romero i Queralt Casas han sigut les màximes encistelladores taronja, amb 18, 15 i 14 punts, respectivament.