La Lliga ACB començarà a mitjan setembre

La LEB Or torna al grup únic i començarà en octubre

Cartell del calendari de la Lliga Endesa 2021-2022
Cartell del calendari de la Lliga Endesa 2021-2022 / ACB

La temporada 2021-22 de bàsquet començarà els pròxims 11 i 12 de setembre amb la disputa de la Supercopa i continuarà una setmana després, el 18 i el 19 de setembre, amb la primera jornada de la Lliga ACB. Serà un inici ple d'espectacle amb tres jornades en 10 dies.

Document
Calendari Lliga Endesa 2021/2022
Consulta'l

La Copa del Rei 2022 se celebrarà entre el 17 i el 20 de febrer, i després es disputarà la recta final de la Lliga fins a la conclusió de la fase regular el 15 de maig. Tot seguit s'iniciarà la lluita pel títol, que podria començar des del 17 de maig en funció dels equips classificats per a les finals europees.

Uns play-offs que recuperen el format habitual de quarts de final a tres partits i semifinals, i final al millor de cinc partits, i que conclouran, com a màxim el 26 de juny, en cas del cinqué partit de la final.

La LEB Or torna al grup únic

La LEB Or 21-22 ja té full de ruta. Aquest dijous s'ha sortejat el calendari de la Lliga, que té com a principal novetat la tornada al grup únic i un campionat format per díhuit equips.

El 8 d'octubre començarà la competició i els dos representants de la Comunitat Valenciana en aquesta categoria, el Tau Castelló i L'HLA Alacant, ja saben que s'enfrontaran a Peñas Osca i a Liderbank Oviedo, respectivament.

Entre els equips que opten a pujar a l'ACB estan, a més dels valencians, el Covirán Granada (campió de la fase regular de l'any passat) i els recentment descendits Movistar Estudiantes i Acunsa GBC.

A diferència de l'any passat, dos equips de la LEB Or ascendiran a la màxima categoria del bàsquet espanyol: un ho farà com a campió de la fase regular, que acabarà el 20 de maig, i l'altre com a campió de la fase d'ascens, entre el segon i el nové classificats.

El 21 de gener es disputarà l'última jornada de la primera volta que determinarà els equips que disputaran la Copa Princesa, competició en la qual l'equip alacantí va ser finalista per haver quedat líder del seu grup.

També et pot interessar

stats