Labeyrie, jugador de la jornada 34 de la Lliga Endesa

El jugador del València Basket obté per primera vegada el nomenament de millor jugador de la jornada per la seua actuació contra el Kirolbet Baskonia.

Labeyrie, millor jugador de la jornada 34
Labeyrie, millor jugador de la jornada 34 / Miguel Ángel Polo

L'aler pivot del València Basket, Louis Labeyrie, ha sigut triat jugador de la jornada 34 de la Lliga Endesa, gràcies als 34 crèdits de valoració que ha tingut en la victòria davant del Kirolbet Baskonia de la jornada que tancava la fase regular en l'ACB.

El jugador francés aconsegueix aquest reconeixement, el primer en la seua trajectòria en l'ACB, pels seus números en un enfrontament on va anotar 23 punts, capturà 9 rebots, va donar 2 assistències i feu 2 taps, a més de provocar 6 faltes personals, amb una valoració final de 34 crèdits. 

Labeyrie és el cinqué jugador de l'equip que obté aquesta designació aquesta temporada, després de Will Thomas, Bojan Dubljević, Matt Thomas i Mike Tobey.

El jugador francés s'ha mostrat molt content per la victòria contra el Baskonia i aquest nomenament: ''Volíem un triomf en casa davant d'un rival d'aquest nivell i ens hem demostrat que estem en un bon moment, ara que arriba el playoff... Ara volem més".

Amb aquest estat de forma de l'aler pivot francés i com a quart classificat, el València Basket afrontarà els quarts de final dels play-offs pel títol, en què s'enfrontarà a l'Unicaja de Màlaga. El primer partit serà el divendres 31 de maig, al pavelló Font de Sant Lluís a les 21:30 hores.

També et pot interessar