L'Unicaja aprofita les baixes del València Basket

L'equip taronja ha vist truncada la ratxa de sis triomfs seguits, en caure 102-86 en un partit marcat per les lesions taronja

Pradilla tracta d'evitar una cistella de Brizuela
Pradilla tracta d'evitar una cistella de Brizuela / Jorge Zapata (Efe)

L'Unicaja de Màlaga ha trencat la ratxa de sis victòries seguides del València Basket en véncer el duel de la jornada 18 de la Lliga ACB disputat al Martín Carpena per 102-86. L'equip taronja ha notat les baixes en la pintura de Jasiel Rivero i Bojan Dubljevic, i també la d'última hora de Klemen Prepelic en el joc exterior.

Els malaguenys, molt encertats en la parcel·la ofensiva, han portat la iniciativa des de l'inici del duel, però Kyle Alexander, amb set dels quinze punts del seu equip, ha mantingut el València Basket en el primer quart (19-15). L'Unicaja ha mantingut el ritme en el segon període i ha aconseguit eixamplar l'avantatge fins als catorze punts en el descans (47-33).

L'equip taronja ha millorat les prestacions en el tercer quart i ha aconseguit reduir la diferència a només sis punts (71-65), però l'aparició de Darío Brizuela, autor de 23 punts, ha posat fi a les esperances de remuntada dels valencians.

Ara els d'Àlex Mumbrú afronten una setmana amb una doble jornada en l'Eurolliga i la visita al Palau Blaugrana en la Lliga diumenge.

També et pot interessar

stats