L'última gran nit de Pau Gasol en l'NBA

Els Lakers retiraran el seu dorsal i el penjaran al seu pavelló

Fqnpv08X0AA1Dpp
Pau Gasol en la seua etapa en els Lakers

L'exjugador de bàsquet, Pau Gasol, tornarà a ser protagonista d'una nit de l'NBA. Els Lakers, l'equip amb qui va aconseguir dos anells consecutius el 2009 i el 2010, retiraran aquest dimarts el seu dorsal i penjaran la seua samarreta amb el número 16 al pavelló en què l'equip juga els seus partits.

Gasol va ser seleccionat en el draft del 2001 pels Atlanta Hawks, que el van traspassar al Memphis Grizzlies, on va quallar grans temporades i on es va consolidar com un dels grans interiors de la competició sent clau perquè l'equip arribara als play-offs en tres ocasions.

L'1 de febrer del 2008, Pau Gasol va ser traspassat a Los Angeles Lakers, on va fer història, juntament amb Kobe Bryant, d'un equip de somni que va arribar a tres finals de l'NBA, de les quals en va guanyar dues. Allà també va jugar diverses vegades el partit de les estreles de l'NBA, xifra que va deixar en sis participacions totals, inclosa una icònica imatge l'any 2015, en què va fer el salt inicial contra el seu germà Marc Gasol.

Després de Lakers, Pau Gasol va passar per altres equips com els Chicago Bulls o els Milwaukee Bucks, però sense tindre tanta rellevància.

També et pot interessar

stats