L'Iran, Puerto Rico i Tunísia, rivals d'Espanya en el Mundial de la Xina

La selecció espanyola de bàsquet enquadrada en el grup C jugarà la primera fase a Canton.

Kobe Bryant ha sigut l'encarregat de traure els noms dels sorteig
Kobe Bryant ha sigut l'encarregat de traure els noms dels sorteig / Jerome Favre (Efe)

Hui s'ha efectuat el sorteig de grups per al Mundial de bàsquet de la Xina, que se celebrarà del 31 d'agost al 15 de setembre. L'acte ha sigut a la ciutat xinesa de Shenzhen i el mestre de cerimònies, tota una estrela de l'NBA, l'exjugador Kobe Bryant. De la seua mà ha eixit el grup en què jugarà Espanya, el C, i també els rivals en aquesta primera fase, que seran Puerto Rico, l'Iran i Tunísia. Un grup relativament assequible per a les aspiracions de la selecció de Scariolo.

La Copa del Món de bàsquet de la Xina será la més gran de la història amb 32 seleccions. En la primera fase, es classificaran els dos primers de cada grup i en huitens els campions de cada grup es creuaran. Així, en aquesta primera fase del Mundial, Espanya jugarà en la ciutat xinesa de Canton una lligueta contra les altres tres seleccions del grup. Si aconsegueix classificar-se, l'esperen seleccions tan complicades com Itàlia o Sèrbia.     

Encara que Espanya supere les diferents fases de la competició i els Estats Units també supere els seus compromisos del Mundial, les dues seleccions no es trobarien fins a una hipotètica final. 

També et pot interessar

stats