L'HLA Lucentum apallissa l'Óbila

L'HLA Lucentum s'imposa amb claretat a l'Óbila Club de Basket per 97-61 i enfila l'eliminatòria per pujar a la LEB Or.

Tir lliure durant el partit
Tir lliure durant el partit / Fundación Lucentum Baloncesto Alicante

El conjunt alacantí ha vençut per 97-61 a l'Óbila Club en el primer partit de les semifinals de la fase d'ascens a la LEB Or disputat al Pedro Ferrándiz. Diumenge a les 6 de la vesprada afrontaran a la pista alacantina el segon duel. L'afició ha respost una vegada més a l'equip i vora 2.700 persones han acudit al pavelló.

Malgrat la contundencia del resultat, el partit ha començat molt igualat i, en el primer quart, el conjunt alacantí s'ha posat només 5 punts per davant (21-16). En el segon quart, l'encert defensiu del Lucentum i la seua fèrria defensa davant d'un desorientat conjunt d'Àvila, ha fet que marxarem al descans amb un més 33 al marcador (56-23).

A la represa del partit, els homes de David Varela han seguit anotant triples, mentre que a l'Óbila Club no li eixia res bé. El tercer quart ha finalizat amb un més 39 per al Lucentum (85-46). En l'últim quart, amb l'alé de la seua afició i amb la desconnexió dels visitants, el Lucentum ha ficat en el lluminós el definitiu 97-61 i el primer punt s'ha quedat a Alacant.

Diumenge que ve, a les 6 de la vesprada, es tornaran a veure les cares per a disputar el segon partit de la sèrie. En l'altra semifinal, el Canoe s'ha imposat a casa de l'Arcos Albacete per 55-59.