L'HLA Alacant tomba el líder

L'equip de Rafa Moclova ha guanyat l'Andorra 73-66 i es manté en la part alta de la classificació

Guillem Arcos, en una acció del partit
Guillem Arcos, en una acció del partit / Twitter: @FundLucentum

L'HLA Alacant ha aconseguit una victòria de prestigi contra el líder de la LEB Or, l'Andorra, que portava nou triomfs seguits. L'equip entrenat per Rafa Moclova ha truncat la ratxa del millor equip de la Lliga en véncer-lo per 73-66 al pavelló Pedro Ferrándiz.

Els alacantins han començat manant des de l'inici (4-0) i han assolit una renda màxima de tretze punts poc abans del descans (40-27). L'avantatge ha crescut fins als 14 punts en el tercer període (47-33), però la reacció andorrana ha ajustat el marcador quan faltaven deu minuts per al final (55-51). Els visitants s'han arribat a situar a només un punt (62-61), però el Lucentum no s'ha deixat sorprendre i ha certificat la desena victòria de la temporada. Delaney, amb 24 punts, ha sigut el millor jugador de l'HLA.

Derrota del TAU

El TAU Castelló ha patit la desena derrota de la temporada en caure per 82-77 contra l'Almansa. L'equip de Juan Antonio Orenga ha anat de més a menys, i tot i que ha començat portant la iniciativa, se n'ha anat al descans set punts per baix (41-34). Els taulellers han aconseguit empatar al tercer període amb un triple d'Edu Durán (43-43), però ha sigut un miratge. Els locals s'han tornat a escapar i han sumat un triomf que deixa els castellonencs a la part baixa de la taula, no massa lluny de la zona de descens.