L'HLA Alacant tomba l'Estudiantes

L'equip de Rafa Moclova ha trencat la ratxa victoriosa dels madrilenys en véncer-los per 89-85

Els jugadors alacantins celebren el triomf
Els jugadors alacantins celebren el triomf / Twitter: @FundLucentum

Cara i creu per als equips valencians en la sisena jornada de la Lliga LEB Or. L'HLA Alacant ha derrotat un Estudiantes en ratxa per 89-85, mentre que el TAU Castelló ha patit la quarta derrota seguida en caure per 65-67 contra el Burgos.

El Lucentum s'ha refet a un mal primer quart (13-31) per a acabar sumant la cinquena victòria de la temporada, que el situa en la part alta de la classificació. Un gran segon període (28-12) ha servit per a donar-li la volta al partit i arribar al tram final amb possibilitats de triomf. Els alacantins han aconseguit tombar l'equip més en forma de la Lliga, ja que l'Estudiantes portava sis triomfs seguits.

En canvi, el TAU Castelló no alça el cap. L'equip de Juan Antonio Orenga ha fet un gran primer quart (24-20), però el poc encert cara a cistella en la resta del partit l'ha penalitzat en excés. Tot i això, els taulellers han tingut ocasions de forçar la pròrroga gràcies a un gran final de partit. Un triple de Hook pocs segons abans del final hauria significat l'empat a 66, però la pilota no ha volgut entrar i el TAU ha patit la sisena derrota de la temporada.