L'HLA Alacant inicia dimecres a Amorebieta la lluita per l'ascens a LEB Or

La segona fase de la lliga comença el dia 27 de febrer.

L'HLA Alacant aconsegueix la dècima victòria seguida contra l'Almansa
L'HLA Alacant aconsegueix la dècima victòria seguida contra l'Almansa

Dotze equips lluitaran per l'ascens a LEB Or.  Els sis primers classificats de cada conferència arrossegue els deu resultats dels seus enfrontaments de la primera fase amb els cinc equips  del seu grup. 

Per tant, l'HLA Alacant, que es va classificar com a líder destacat de la Conferència Est amb 18 victòries i quatre derrotes, arranca la segona fase amb sis triomfs i quatre derrotes aconseguits contra el Reial Múrcia, l'Azuqueca, l'Almansa, el Girona i el Villarrobledo que han lluitat en la mateixa conferència en la primera part de la temporada. 

Amb el nou sistema de competició, l'HLA Alacant s'enfrontarà fins l'11 de maig  en dos voltes als sis primers de la Conferència Oest: el Zornotza, el Cantàbria, l'Alquimisa, el Juaristi, el Navarra i el Marín. 

El campió pujarà directament a LEB Or i els equips classificats del segon al quint disputaran una doble eliminatòria (segon contra quint i tercer contra quart). Dels dos enfrontaments eixiran els altres dos conjunts que ascendiran de categoria. 

Dos equips tenen avantatge respecte al conjunt alacantí. El Zornotza i el Zamora arriben amb una balanç de set victòries i tres derrotes

Per a esta segona fase, el club alacantí ha tret un abonament especial per als sis encontres que disputarà al Pedro Ferrándiz.  

També et pot interessar