L'HLA Alacant festeja la tornada retorn a la Leb Or

L’Ajuntament d'Alacant ha sigut l'epicentre de les celebracions.

Els capitans celebren amb l'afició el campionat de la LEB Plata.
Els capitans celebren amb l'afició el campionat de la LEB Plata.

L’HLA Alacant ha celebrat l’ascens a LEB Or. La plantilla, el cos tècnic i la directiva han festejat a l’Ajuntament d’Alacant davant els aficionats la brillant temporada que marca la tornada, sis anys després, a la segona categoria del bàsquet espanyol.

L’equip ha sigut rebut al Saló Blau de l’Ajuntament d’Alacant per l’alcalde, Luis Barcala. L'alcalde i la directora de les competicions FEB, l'exjugadora de bàsquet Elisa Aguilar, els han lliurat la copa que els acredita com a campions de la lliga LEB Plata. Després han eixit al balcó i han oferit el trofeu als aficionats que han acudit a l’acte. S'hi han viscut moments d'alegria amb càntics i crits de “campions, campions’ְ’. El capità, Kike Garrido, ha dit que l’afició ha donat a l'equip tota la força i l’ànim en tots els partits. L'altre capità, Nacho Garrido, ha agraït el suport i l'entrega dels seguidors. També ha afirmat que se sent orgullós perquè els veu gaudir. L’entrenador, Pedro Rivero, ha destacat que l'afició és la més important i la que fa el creixement del club.

La tornada a LEB Or més desitjada

L’HLA Alacant culmina una gran temporada i torna a la LEB Or sis anys després. L’equip s’ha proclamat campió quan falta una jornada per a acabar la fase d’ascens en què només ha perdut un partit. La solidesa de l’equip l’ha portat a solucionar situacions crítiques en els partits i a remuntar desavantatges en el marcador.

L’HLA deixa la LEB Plata, categoria en què ha militat durant quatre temporades i jugarà en la Segona del bàsquet espanyol, acompanyant un altre equip valencià, el Tau Castelló.

També et pot interessar