L'HLA Alacant dissipa els dubtes en el derbi contra el TAU Castelló (87-71)

Imatge del derbi valencià de la temporada passada, en els play-offs d'ascens a l'ACB

L'HLA Alacant s'ha emportat la victòria en el derbi valencià de la primera volta de la lliga Leb Or, contra un TAU Castelló que tanca una setmana negra, amb dues derrotes.

Per contra, l'equip alacantí suma la segona victòria consecutiva al Pedro Ferrándiz després de l'aconseguida contra Juaristi ISB, encara que entre setmana va perdre en la visita al Prat. Després de començar la lliga amb quatre derrotes seguides, els de Gonzalo García de Vitòria pareixen haver alçat el vol.

El conjunt tauleller arribava millor classificat en la taula, amb un balanç de quatre victòries i tres derrotes. Però ara l'estadística s'iguala: les importants baixes de Jorge Bilbao i Edu Durán poden haver influït en la baixada de rendiment de l'equip entrenat per Toni Ten.

L'HLA Alacant ha dominat des del primer minut el duel al Ferrándiz, encara que fins a l'últim quart l'equip castellonenc s'ha mantingut amb opcions de victòria. En l'últim quart, amb un parcial de 20-10, el Tau Castelló ha abaixat els braços davant la superioritat dels locals.