Fi a l'Eurolliga

La màxima competició continental de clubs de bàsquet, ha quedat cancel·lada sense campions.

Louis Laberye en un partit davant el Zalgiris Kaunas
Louis Laberye en un partit davant el Zalgiris Kaunas

L'Eurolliga cancel·la definitivament la competició esta temporada segons l'assemblea virtual celebrada per a decidir la resolució de les competicions continentals.

Aleshores, després de prendre aquesta decisió, no hi haurà campió, i en la pròxima edició repetiran els mateixos equips que han participat en la màxima competició continental per clubs de bàsquet, entre els quals hi ha el València Basket.

La decisió l'ha presa l'Eurolliga, tot i que la primera opció al mes d'abril era finalitzar la competició amb un play-off en una seu. Però, l'evolució de la pandèmia de la Covid-19, que els equips participants provenen de 10 països diferents, la desigualtat per a entrenar en les mateixes condicions, i el fet a més que hi ha les restriccions als viatges aplicats pels governs, fa impossible aquesta opció.

Ara, cancel·lada l'Eurolliga, els equips veuen ampliat el temps de preparació per a la pròxima temporada que començarà l'1 d'octubre. L'Eurocup, que també ha quedat suspesa, s'iniciarà un dia abans.

També et pot interessar

stats