L'Eurolliga dona per perdut al Zenit el partit contra el València Basket previst per a demà

El jutge disciplinari aplica el reglament després que l'equip rus no tinguera el mínim requerit per a competir de 8 jugadors amb PCR negativa.

Jugadors del Zenit en un partit d'Eurolliga. (Efe)
Jugadors del Zenit en un partit d'Eurolliga. (Efe)

El jutge disciplinari de l'Eurolliga ha decidit donar per perdut al Zenit de Sant Petersburg el partit previst per a demà contra el València Basket, que va ser ajornat pels positius per Covid-19 en l'equip rus, fet que el deixava sense el mínim de jugadors requerit per a disputar-lo.

El magistrat ha aplicat les regulacions especials de la màxima competició europea per a aquesta temporada, que estableixen que cada equip ha de tindre un mínim de 8 jugadors amb PCR negativa abans de poder disputar un partit. El Zenit de Sant Petersburg va decidir dilluns no viatjar a Espanya, on tenia previst jugar ahir contra el Baskonia, i demà contra el València Basket, els partits corresponents a les jornades 3 i 4 de la màxima competició europea. El jutge no ha atés la petició d'ajornar aquests enfrontaments i els dona per perduts al Zenit per un marcador de 0-20. El reglament marca que només es podrà ajornar un partit si hi ha una prohibició de jugar al país que ha d'acollir-lo, cas que no es dona a hores d'ara a Espanya.

Els positius es multipliquen entre els equips de l'Eurolliga, i el Zenit i l'Asvel són els equips més perjudicats. La direcció de la màxima competició europea està pendent de l'evolució de la pandèmia per si calguera posar en marxa un pla B a l’hora de continuar amb la competició.

També et pot interessar

stats