L'efectivitat del València Basket s'imposa al físic del Manresa (74-82)

L'equip taronja suma la primera victòria lluny de la Fonteta, després de la derrota a Vitòria en el primer partit de lliga.

El jugador del València Basket, Nikola Kalinić, en una acció ofensiva
El jugador del València Basket, Nikola Kalinić, en una acció ofensiva / Efe.

El València Basket ha aconseguit la victòria a Manresa en un partit igualat, en què l'efectivitat taronja ha marcat la diferència enfront dels locals, que han dominat el rebot en alguns minuts del partit. Una vegada més s'ha evidenciat l'amplitud de plantilla dels de Jaume Ponsarnau, qui ha donat descans a homes importants com Sam Van Rossom.

L'equip taronja visitava Manresa amb l'objectiu d'aconseguir la seua primera victòria com a visitant en aquesta campanya en l'ACB, després de la derrota a Vitòria. Era també un partit especial, pel fet de retrobar-se de nou amb la llegenda taronja Rafa Martínez, que va deixar el club l'estiu de 2019 després d'onze campanyes, i amb Pedro Martínez, sota la direcció del qual va conquistar la Lliga ACB el 2017.

El València Basket ha començat amb encert el partit i ha acabat el quart amb un avantatge en el marcador de sis punts. En el segon quart, els triples no han entrat (només n'ha anotat un de set intents), encara que l'equip taronja se n'ha anat al descans amb un avantatge de huit punts: 40-48.

Després del pas pels vestidors, el València ha cedit davant la forta defensa catalana, que ha dominat el rebot i ha donat menys opcions de tir. Tant és així que a la fi del tercer quart el Manresa s'havia posat per davant. Però els jugadors de Jaume Ponsarnau han reaccionat a temps i, a base novament d'encert i del fons d'armari, han superat els locals per a acabar amb un resultat definitiu de 74-82.