L'arbitratge i Musa frenen la reacció taronja (97-98)

El Breogán del valencià Paco Olmos s'ha endut el primer partit del València Basket després del brot de coronavirus

Džanan Musa, màxim anotador del partit amb 33 punts, fa un llançament davant la defensa de López-Arostegui / València Basket

El València Basket tornava a la competició després del brot de covid-19 i ho ha fet amb una ajustada derrota, 97-98, després de tindre 28 punts de desavantatge, per l'encert del bosnià Dzanan Musa, i ha fet 47 punts en l'últim quart: una reacció frenada per les decisions arbitrals.

Els locals han afrontat aquest duel després de més d'una setmana sense poder entrenar de manera conjunta per diversos casos de covid-19 i sense el seu tècnic, Joan Peñarroya, per aquesta mateixa raó.

Una extraordinària actuació de l'aler Musa (33 punts i 44 de valoració) ha liderat un gran Breogán contra un equip taronja mancat d'intensitat i consistència durant trenta minuts que, quan tot semblava perdut, ha reaccionat.

El conjunt gallec ha començat l'últim quart amb 25 punts de renda i el València Basket ha entés que hi havia un segon partit de cara a la Copa del Rei en el basket-average i s'ha oblidat del canviant criteri arbitral. L'equip entrenat hui per Juan Maroto ha pujat les línies i ha aconseguit un parcial del 20-0 en només quatre minuts que l'han tornat al partit.

Però Kalinoski ha trencat el parcial amb un triple i entre ell i Haynes han aconseguit que el Breogán mantinguera la calma malgrat la pressió de l'afició taronja, indignada amb l'actuació arbitral.