L'ACB, suspesa fins al 24 d'abril

L'Associació de Clubs de Bàsquet, l'ACB, després d'una videoconferència aquesta vesprada, ha suspés la competició, en principi, fins al 24 d'abril.

El jugador de València Basket, Bojan Dubljević, llança un tir lliure
El jugador de València Basket, Bojan Dubljević, llança un tir lliure / À Punt NTC

Després d'una videoconferència entre els 18 equips que formen l'Associació de Clubs de Bàsquet, ACB, l'assemblea extraordinària ha decidit ampliar la suspensió de la Lliga Endesa fins al 24 d'abril, encara que el col·lectiu de conjunts que formen la màxima categoria del bàsquet espanyol ha afegit en el comunicat que la intenció de l'ACB és reprendre la competició quan se supere la conjuntura actual de pandèmia del coronavirus.

L'ACB, a hores d'ara, no vol donar per acabada la Lliga, sinó reprendre la competició quan passe la crisi i disputar totes les jornades de la Lliga Endesa 2019-2020.

Abans de declarar el govern espanyol l'estat d'alarma, l'ACB havia ajornat les dues pròximes jornades. Ara, amb aquesta decisió, la suspensió s'allarga fins al 24 d'abril.

El president dels clubs, Antonio Martín, ha insistit en el comunicat que la decisió l'han presa per unanimitat i que la intenció dels clubs és acabar la competició, encara que això representa que la Lliga finalitzaria molt més tard de les dates previstes.

També et pot interessar

stats