Juancho es recupera a temps i López-Arostegui no viatjarà a Tòquio

També se'n queden fora Pierre Oriola i Darío Brizuela

Els dotze triats per Sergio Scariolo per a disputar els Jocs Olímpics
Els dotze triats per Sergio Scariolo per a disputar els Jocs Olímpics / Federació Espanyola de Bàsquet
19 de juliol 2021 - 11:05

Sergio Scariolo, seleccionador espanyol de bàsquet, ha facilitat la llista definitiva de dotze jugadors que disputaran els Jocs Olímpics de Tòquio i en la qual està Juancho Hernangómez, mentre que el taronja Xabi López-Arostegui és un dels tres últims descartats. El valencià Victor Claver, fitxat també recentment pel València Basket, sí que estarà en la cita olímpica.

El germà menut dels Hernangómez va patir una luxació acromioclavicular en el partit contra França del 8 de juliol a Màlaga. Encara que inicialment la lesió semblava descartar-lo dels Jocs Olímpics, l'evolució de la malaltia, així com el treball del jugador i dels serveis mèdics, han fet que el procés de recuperació de l'ala madrileny s'acurtara.

Els altres deu convocats d'Espanya són Pau Gasol, Rudy Fernández, Sergio Rodríguez, Ricky Rubio, Marc Gasol, Willy Hernangómez, Usman Garuba, Alberto Abalde, Alex Abrines i Sergio Llull. També se'n queden fora Pierre Oriola i Darío Brizuela.

L'equip viatjarà a Tòquio des de Las Vegas, on aquesta matinada han perdut en un amistós contra els Estats Units (83-76). Ja a la capital japonesa realitzaran diversos entrenaments abans del seu debut oficial en els Jocs Olímpics, el dilluns dia 26 contra la selecció amfitriona.

També et pot interessar

stats