Juan José García, MVP de la jornada en la lliga LEB Or

El TAU Castelló aconsegueix la victòria contra el Canoe amb un resultat de 88 a 75.

Juan José García, MVP de la jornada en la lliga LEB Or.
Juan José García, MVP de la jornada en la lliga LEB Or.

La necessitat de guanyar del TAU Castelló en el partit contra el Canoe no va condicionar l’estat anímic i físic de l’equip castellonenc, que va mostrar la millor versió en imposar-se per 88 a 75 a un rival directe en la classificació.

Fonamentals per a aconseguir aquesta victòria han sigut el base Joan Faner que amb 26 punts de valoració aconseguits amb unes xifres de 7 rebots, 9 assistències, 5 recuperacions i 2 faltes rebudes, i el pivot Juan José García, que va anotar 26 punts, va capturar 5 rebots, a més de donar 6 assistències i fer 2 recuperacions en moments clau del partit. Amb 29 punts de valoració, el pivot dominicà es converteix en l’MVP de la jornada 23 en la lliga LEB Or.

El jugador, amb la contundència defensiva i l’encert ofensiu que té, va ser clau des de la pintura perquè el TAU aconseguira una victòria per 88 a 75 contra el conjunt madrileny. Juan José García va ser, per tercera vegada aquesta temporada, el millor jugador de la competició.

També va ser destacada l’aportació del base menorquí del conjunt castellonenc, Joan Faner. Ell va assumir el repte de marcar el ritme del partit que va afavorir el seu equip per a, no sols aconseguir la victòria, sinó també tindre a favor l’average directe, un factor important que pot ser decisiu en la lluita per la permanència.

Joan Faner repeteix en el cinc ideal de la jornada i el TAU l’arredoneix sumant el seu quart MVP de la temporada.

També et pot interessar

stats