Jornada negativa per a l'HLA Alacant i el TAU Castelló

Els alacantins cauen a la pista de l'intocable líder Palència (93-84) i els castellonencs tampoc poden amb el Càceres (65-85).

Justin Pitts inicia una acció
Justin Pitts inicia una acció / HLA Alacant

Tant l'HLA Alacant com el TAU Castelló tenien enfrontaments complicats esta setmana. Els de Pedro Rivero estaven obligats a fer un gran partit per a doblegar el líder de la competició, el Palència. El ritme ha sigut alt durant els tres primers quarts. L'equip ha estat encertat, frenant el potencial del rival. Eixa igualtat ha quedat reflectida al marcador quan s'ha arribat al descans (48-44). Galán, Llompart, Schmidt, Pitts i Mendiola han tirat de l'equip. 

Durant el tercer quart no ha canviat la decoració. El Palència sempre ha estat a un tir de pedra. Les diferències no eren molt significatives. Ara bé, en l'inici del darrer quart el líder ha accelerat i ha aconseguit la renda psicològica del 10. Al final, Palència Bàsquet ha imposat la seua qualitat i la condició d'equip local i de favorit en la Lliga, així com l'experiència de jugadors com ara Larsen, Grimau, Jasaitis o Daniel Rodríguez.

Pel que fa al TAU Castelló, no ha sabut detindre de cap manera un Càceres que ho feia tot fàcil. El 13-26 d'eixida ha estat clau.  El TAU Castelló havia entrat molt fred en el partit i així costava molt agafar el ritme. Durant el tercer quart els de Toni Ten han tractat de reconduir la situació, però els extremenys no hi donaven cap opció. Han continuant amb el seu bàsquet i ampliant el camí fins el definitiu 65-85. Chatman i Dukanovic no han tingut el seu dia i això ha passat factura als de la Plana.  

Tot i les derrotes de l'HLA Alacant i el TAU Castelló, els nostres representants continuen a la  zona de permanència i amb marge respecte a la zona de descens. 

També et pot interessar

stats