El joc en equip val una victòria contra el Granada (80-72)

El València Basket es consolida en el huité lloc amb un triomf en un partit en què fins sis jugadors han arribat a deu punts

Jones converteix una cistella
Jones converteix una cistella / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha sumat el quart triomf consecutiu en la Lliga ACB i el seté seguit a casa contra un Granada que ha donat massa facilitats (80-72). Aquesta victòria, unida a la derrota del Breogán, consolida l'equip taronja en el huité lloc.

El duel ha començat molt apagat. A pesar que els taronja trobaven l’anella gràcies a les concessions del rival, no han acabat de distanciar-se en el marcador (minut10, 20-18). El guió s'ha mantingut en el segon quart, en què el més destacable ha sigut l’entrada de Klemen Prepelic a la pista, després de dos partits sense jugar, per decisió d’Àlex Mumbrú. Els taronja, amb un Dubljevic molt actiu, semblava que podien escapar-se (minut 28, 38-31), però el Granada no ha perdut i han arribat al descans amb 38 a 34 en el marcador.

En la segona part, després d’uns intercanvis de parcials, per fi el València Basket ha aconseguit trencar el partit. Aprofitant les errades del Granada en defensa, els taronja han aconseguit una renda de catorze punts (minut 29, 62-48). A partir d’aquest momentt, els de Mumbrú s’ha apoderat del joc per a ampliar la diferència (minut 26, 76-58). Només en els instants finals, quan els taronja han abaixat les revolucions, el Granada ha pogut maquillar un poc el resultat, 80 a 72.

Sis jugadors del València Basket (López-Arostegui, Webb III, Jones, Radebaugh, Dubljevic i Rivero) han aconseguit anotar almenys deu punts, en una victòria coral de l'equip taronja.