Joan Sastre i Sergi Garcia, del València Basket, convocats per la selecció espanyola

La selecció espanyola es concentrarà per a preparar aquests dos encontres a partir del dilluns 10 de setembre a Guadalajara.

Sastre i Garcia, seleccionats per Scariolo
Sastre i Garcia, seleccionats per Scariolo / València Basket

Els jugadors de València Basket Joan Sastre i Sergi Garcia, han sigut inclosos pel seleccionador espanyol Sergio Scariolo en la llista dels setze convocats per a representar Espanya en els partits de la primera ‘finestra’ de la segona fase de classificació per al Mundial 2019. L'equip espanyol absolut jugarà contra Ucraïna a la ciutat de Kíev (el divendres 14 de setembre a les 18:00 hores) i, contra Letònia, a Madrid (el dilluns 17 de setembre a les 19:00 hores).

La selecció espanyola es concentrarà per a preparar aquests dos encontres a partir del dilluns 10 de setembre a Guadalajara. El combinat inicia aquesta segona fase de classificació per al Mundial del 2019 amb dos partits d'avantatge sobre els seus immediats perseguidors (Turquia i Letònia, amb 4-2) després d'acabar amb un clar 6-0 la primera fase de la competició.

La convocatòria completa de la selecció de Scariolo per a aquests dos partits la formen Pablo Aguilar, Jonathan Barreiro, Javier Beirán, Quino Colom, Alberto Díaz, Ilimane Diop, Jaime Fernández, Sergi Garcia, Xabi López Aróstegui, Pierre Oriola, Oriol Paulí, Sebas Sáiz, Sergio Rodríguez, Joan Sastre, Fran Vázquez i Santi Yusta.

Destaca la participació del base del CSKA de Moscou Chacho, Sergio Rodríguez, que torna a l'equip com a capità (amb 144 partits disputats) i que, amb Pablo Aguilar i Quino Colom, són els únics seleccionats per a aquesta finestra que no juguen ara en l'ACB (no hi ha cap espanyol elegit de l'NBA).

Sergio Scariolo, a l'hora de fer pública la llista, ha comentat que ha parlat amb jugadors i clubs. "Tinc un ventall més ampli que els 16 elegits, i entre ells he triat. En el moment que decideixes la llista, tendeixes a no pensar en el passat sinó en el futur, a tornar a veure entrenar i competir els nostres jugadors. I és en això en el que estic centrat: en el bàsquet i en uns rivals més durs que els de les primeres finestres".

També et pot interessar

stats