Jaime Pradilla, elegit en el millor quintet jove de l'ACB

És amb Guillem Vives i Sergi García, el tercer jugador taronja que ho aconsegueix

El pivot del València Basket, Jaime Pradilla
El pivot del València Basket, Jaime Pradilla

L'ala-pivot Jaime Pradilla s'ha convertit en el tercer jugador de València Basket a formar part del millor quintet jove de la Lliga Endesa, en ser inclòs entre els cinc millors juntament amb el base de Fuenlabrada Ziga Samar, el base del Barça Rokas Jokubaitis, l'aler del Joventut Joel Parra i el pivot del Gran Canària Khalifa Diop.

Aquest és un guardó que es concedeix als millors jugadors nascuts en 2000 o anys posteriors i que hagen disputat almenys la meitat dels partits del seu equip o presenten una mitjana d'almenys deu minuts de joc per partit.

L'aragonés s'unix així a Guillem Vives, que va ser inclòs en el millor quintet jove en la seua primera temporada al València Basket, la 2014-15, i a Sergi García, que va estar entre els millors cinc joves de la campanya 2018-19.

Jaime Pradilla s'ha consolidat en la seua segona temporada com taronja, ja que ha disputat els 30 partits de Lliga Endesa jugats fins al moment, 22 dels quals com a titular, amb una mitjana de 18:04 minuts en pista en què ha obtingut una mitjana de 7,7 punts, 3,3 rebots i una assistència per a 7,9 crèdits de valoració.

El jugador taronja va ser triat per unanimitat com el millor dels pivots entre els candidats per a entrar en aquest millor quintet jove i aconseguí el màxim de 100 punts. Fou el més votat dins dels interiors per tots els sectors implicats (afició, premsa, jugadors i entrenadors) per davant de Khalifa Diop (60 punts) i Yannick Nzosa (35).

També et pot interessar

stats