El Herbalife Gran Canaria, rival de València Bàsquet en quarts de final del Playoff

L'equip taronja tanca la lliga amb derrota a Andorra per 87-69.

Derrota intranscendent de València Bàsquet a Andorra
Derrota intranscendent de València Bàsquet a Andorra / Efe

Dilluns 28 de maig a les 20:30 hores a la Fonteta davant l'Herbalife Gran Canaria. El València Bàsquet ja té rival per als quarts de final del Playoff després de que els canaris hagen quedat quints en la lliga en imposar-se al Reial Madrid per 88 a 78. Eixa data i eixa fita, és la que ha provocat que l'equip de Txus Vidorreta haja mostrat esta nit a Andorra una cara diferent, desdibuixada. Tot i això, la derrota per 87 a 69 no té cap importància. Era un partit intranscendent a efectes pràctics, tan sols importaven les sensacions. I de segur que de cara al Playoff milloren.

El València Bàsquet, tot i dominar al marcador per moments a l'inici, ha arribat al descans amb 11 punts en contra, 43 a 32. Amb el pas dels minuts, al tercer quart, els taronja semblaven reviscolar, però tot era un miratge. La derrota quan la ment està en altre lloc és quasi inevitable. Però a banda del resultat, el partit ha deixat bones noticies. Sense dubte, una d'elles ha estat en vore jugar uns minuts Rafa Martínez després d'estar varies setmanes sense fer-ho per culpa d'una lesió al genoll. Vidorreta volia vore al capità de nou a la pista i vore les seues sensacions. Altra noticia important ha estat el retorn de Van Rossom al cinc titular.

Els taronja tanquen la lliga amb derrota però amb la il-lusió de lluitar pel títol. Diumenge arrancaran els quarts de final amb la eliminatòria del primer classificat, el Reial Madrid davant el Iberostar Tenerife. La resta d'enfrontaments seran Kirolbet Baskònia contra el Unicaja, Barcelona Lassa davant el Morabanc, i el ja anomenat València Bàsquet- Herbalife Gran Canaria.