Happ i Costello, nous fitxatges del València Basket

El Dreamland Gran Canària i el Baskonia no han igualat les ofertes del club taronja

Matt Costello i Ethan Happ amb Baskonia i Dreamland Gran Canaria
Matt Costello i Ethan Happ amb el Baskonia i el Dreamland Gran Canària

El València Basket ha anunciat el fitxatge d'Ethan Happ i Matt Costello fins al 2026. Dos jugadors nous per a la plantilla taronja que s'incorporen després que els seus anteriors equips, el Dreamland Gran Canària i el Baskonia, no hagen igualat l'oferta realitzada.

El pivot Ethan Happ reforçarà la parcel·la interior de l'equip taronja. Després d'un any en el conjunt canari, el nord-americà arriba al València Basket on jugarà l'Eurocup.

Matt Costello, de 2,08 metres, també reforçarà la zona interior, però amb la facilitat que té per ser un jugador més mòbil en la pintura i que podria jugar en més posicions.

Amb Happ i Costello ja són quatre els fitxatges a disposició de Pedro Martínez per a la pròxima temporada, i se sumen a l'ala pivot nord-americà Nate Sestina i l'escorta senegalés Brancou Badio. La plantilla té a hores d'ara tretze jugadors, dels quals sis són interiors, comptant amb Pradilla, Reuvers que podria eixir cedit, i Davies que té una temporada més signada, però que podria fitxar per un club d'Eurolliga.

També et pot interessar

stats