Guillem Ferrando, quart jugador inclòs en el Mur dels Somnis de L’Alqueria del Basket

El jugador de Benifairó de la Valldigna va disputar els primers minuts amb el primer equip en l'Eurolliga.

Ferrando s'ha fotografiat amb tots els equips del planter del València Basket
Ferrando s'ha fotografiat amb tots els equips del planter del València Basket

Guillem Ferrando, de 18 anys, ja forma part del Mur dels Somnis de L’Alqueria del Basket. És el primer jugador inclòs encara en edat júnior. S'uneix així a Álex Vera, Ion Galarza i Lorena Segura. Ferrando va eixir al parquet divendres passat per a disputar els primers minuts amb l'equip sènior en competició europea. Va ser en el partit d'Eurolliga del València Basket contra el Maccabi de Tel-Aviv.

El base, natural de Benifairó de la Valldigna, està 6 temporades en el València Basket. S'hi va incorporar com a infantil de primer any procedent del CB Tavernes de la Valldigna i és internacional amb les categories inferiors de la selecció espanyola.

El jugador s'ha mostrat emocionat i agraït per rebre este reconeixement. "Són molts anys en el planter veient jugadors majors que jo com ajudaven el primer equip, i ara ser un d'ells ho agraïsc moltíssim”, ha dit. El base té els peus en terra i se centra ara en el dia a dia. “Ara, a seguir amb l'EBA i lluitar per entrar en la fase classificatòria per a LEB Plata i ajudar el primer equip en el que necessite”.

Ferrando també ha analitzat els seus primers minuts en Eurolliga. “Al principi va ser complicat, intentant que no anotaren, no perdre balons, però després vaig gaudir i vaig tindre confiança. Vaig ajudar en defensa el que vaig poder. Els meus companys em deien que necessitaven de mi energia, que ho donara tot. Jaume em va donar molta confiança i em va dir que gaudira”, ha contat.

També et pot interessar

stats