El Granada aprofita el cansament del València Basket (75-81)

Tot i la derrota, l'equip taronja es classifica matemàticament per a la Copa del Rei

Nate Reuvers fa una entrada a cistella
Nate Reuvers fa una entrada a cistella / València Basket

No feia ni 48 hores que València Basket havia jugat en Eurolliga. L'esgotament després d'una nova setmana de tres partits i les baixes de jugadors importants com Víctor Claver o Semi Ojeleye s'han notat en el partit contra un rival previsiblement inferior com el Granada.

L'equip d'Àlex Mumbrú ha començat el partit dominant i ha aconseguit el màxim avantatge, set punts (14-7), però l'equip visitant ha retallat a poc a poc distàncies i en el segon quart s'ha posat per davant (26-27).

Ha sigut en el tercer quart quan l'equip taronja s'ha enfonsat, en part pel domini de Jonathan Rousselle, tant en defensa com en atac, però també per la falta d'encert dels de la Fonteta: cap triple i només han fet catorze punts.

Amb onze punts de diferència s'ha arribat a l'últim quart, quan un triple de Thomasson ha posat la màxima per al Granada (49-63). El València Basket ha tractat de remuntar amb el suport de l'afició, però la falta d'encert, 50% en els tirs lliures (9 de 18), ha fet impossible aproximar-se en el marcador.

El taronja Brandon Davies, amb 22 punts, ha sigut el màxim anotador del partit, però només ell i el company Chris Jones han superat els deu punts en el València Basket mentre que en l'equip natzaré han sigut fins a sis jugadors els que han superat el doble dígit.

A la fi aconsegueix la plaça en la Copa del Rei gràcies a la derrota de Lenovo Tenerife i el Joventut però, amb la inesperada derrota de hui, es complica les opcions de ser cap de sèrie en la competició copera.