Gran remuntada del València Basket a Saragossa (59-68)

El València Basquet ha aconseguit una victòria merescuda a la pista del Mann-Filter Casablanca de Saragossa.

Celebració de jugadores i afició a la pista de Saragossa.
Celebració de jugadores i afició a la pista de Saragossa. / @tamaraabalde6
03 de febrer 2019 - 20:00

Amb una segona part sensacional, l’equip de Rubén Burgos s’ha emportat la victòria al poliesportiu Eduardo Lastrada de Saragossa, en la jornada 18 de la Lliga DIA. Triomf contra el Mann-Filter que augmenta la diferència del València Basket en la cinquena plaça de la Lliga DIA, davant d’una afició nombrosa que l’animava.

Encara que el partit ha començat igualat, i que ha acabat per davant en el primer quart, les locals remuntaven en el segon fins a arribar al descans amb una diferència de 5 en el marcador (37-32).

Amb les encistellades de Hesler i Knight, l’avantatge del Saragossa ha arribat fins als 9 punts en l’inici del tercer quart. Ací ha començat la reacció del València Basket amb un fort nivell defensiu i una inspirada Anna Gómez que ha liderat el joc de l’equip. En l’últim quart, els triples han canviat definitivament el resultat. El Mann-Filter no aconseguia anotar i les jugadores de Rubén Burgos estaven especialment inspirades. Maria Bettencourt, Vega Gimeno, Jori Davis i Joy Adams encistellaven de tres i deixaven sentenciat el partit. Una victòria merescuda que deixa el València amb 11-7 i amb només un triomf menys que el Cadí La Seu.