La Fonteta viu una final anticipada

El València Basket i la Virtus de Bolonya s'enfronten per un lloc en la final de l'Eurocup

El València Basket juga una final anticipada

Les emocions fortes per a l'esport valencià continuen aquest dimecres amb el partit entre el València Basket i la Virtus de Bolonya. Unes semifinals que més pareixen una final avançada de l'Eurocup.

Serà a la Fonteta, amb les entrades esgotades, un tifo a l'inici de partit per a animar els jugadors i tots els elements que deixen clar que estem davant d'un partit històric.

És la semifinal, però per a la majoria es tracta de la final anticipada de l'Eurocup, una competició en què els valencians són l'equip més llorejat i que volen guanyar, no només per a aconseguir un altre títol, sinó també per a poder participar en l'Eurolliga la pròxima temporada.

Quatre títols, sis presències en la final i per a continuar sumant cal superar la poderosa Virtus de Bolonya. Un equip plagat d'estreles com Shengelia, Teodosic o Haccket. També hi ha un vell conegut del comentarista d'aquesta casa, Nacho Rodilla. Es tracta d'Alessandro Abbio, que va jugar amb ell en el València Basket i que actualment exerceix com a responsable del planter de l'equip italià. Hem vist el retrobament i hem pogut parlar amb ells de les sensacions del partit.

També et pot interessar

stats