La Fonteta se li entravessa al València Basket (79-93)

L'equip taronja ha patit la tercera derrota en tres partits com a local després d'aguantar durant tres quarts contra el Reial Madrid

Jasiel Rivero converteix una cistella
Jasiel Rivero converteix una cistella / Miguel Ángel Polo

Tres derrotes en tres partits a la Fonteta. Aquest és el pobre bagatge del València Basket en les primeres cinc jornades de la Lliga ACB. L'equip taronja ha tornat a pagar molt car un últim quart roín i ha acabat perdent clarament contra el Reial Madrid (79-93).

A pesar de l'espenta d'una Fonteta pràcticament plena, el València Basket només ha pogut competir durant els tres primers quarts. La potència física del Madrid i l'amplitud de la seua banqueta han pogut superar un València Basket minvat que, de moment, només té gasolina per a trenta minuts.

L'equip de Joan Peñarroya ha començat molt bé el partit i ha plantat cara als de Laso. Hermanssonn i Rivero han assumit el protagonisme en l'atac i han permés als taronja anar-se'n per davant en el primer quart (23-20). La igualtat s'ha mantingut en el segon període i el marcador al descans reflectia un ajustat 39-42.

Laso s'ha reservat Heurtel i Rudy Fernández per a la segona part i l'aposta li ha eixit bé. Tot i això, el València Basket ha arribat viu als últims deu minuts del duel (60-64). Però el talent del base francés, els triples de Rudy i la veterania de Llull han dinamitat el partit en un últim quart en què els taronja no han trobat resposta al potencial blanc, que han sentenciat la victòria amb un parcial de 19-29.