El so de la Fonteta, a les camisetes del València Basket

El club taronja presenta les noves equipacions. La primera serà taronja i el blau serà el color protagonista de la segona equipació.

El so de la Fonteta, a les camisetes del València Basket
El so de la Fonteta, a les camisetes del València Basket

L'expectació era màxima per tal de conéixer les equipacions del València Basket per a una temporada on els dos primers equips competiran a Europa. El club valencià manté el taronja com el color principal i el blau serà el color protagonista de la segona equipació. La tercera, obligada en l'Eurolliga, serà d'un color cava combinat amb les dues anteriors. La novetat principal és la plasmació de l'ona del so que partit rere partit es viu a la fàbrica dels somnis taronja. S'hi podrà accedir mitjançant un codi QR inclòs en totes les camisetes.

Els jugadors Alberto Abalde i Rebeca Cotano han sigut els representants dels equips masculí i femení que han fet de models en un acte celebrat en una de les sales d'un cinema d'un centre comercial d'Alfafar. Diversos jugadors de les categories inferiors han completat la desfilada.

Víctor Luengo, exjugador i responsable de mercadotècnia del club, ha recordat que amb aquesta iniciativa han volgut homenatjar l'afició i que els jugadors puguen portar pertot arreu el suport dels seus fidels seguidors. 

També et pot interessar

stats