Fitxatge estel·lar per al València Basket

El club taronja ha incorporat a la plantilla de la pròxima temporada l'aler-pivot nord-americà de 29 anys Derrick Williams.

Infografia València Basket
Infografia València Basket

El València Basket ha anunciat hui el fitxatge de l'aler-pívot Derrick Williams. El jugador nord-americà de 29 anys, arriba a l'equip de Jaume Ponsarnau procedent del Fenerbahçe Beko de la lliga turca, equip en què ha competit en l'Eurolliga, màxima competició continental de clubs.

Williams és un jugador amb un gran talent anotador, capaç de jugar en el pal baix d’esquena a l’anella, però també de córrer en les transicions i ser el finalitzador amb espectaculars esmaixades.

Entre les seues característiques tècniques, un dels millors jugadors de les últimes dues temporades en l'Eurolliga, també té un destacat arsenal ofensiu on afegeix la seua amenaça pels rivals amb un excel·lent tir des de la línia dels tres punts.

Més de 400 partits en l'NBA i dos anys d'experiència en la Turkish Airlines Euroleague

Williams, amb més de 400 partits disputats en l'NBA on ha vestit la camiseta dels Minnesota Timberwolves, Sacramento Kings, Nova York Knicks, Miami Heat, Cleveland Cavaliers (2017) i Los Angeles Lakers (2018). Williams completarà la seua estada en l'NBA amb 428 partits en set temporades.

A aquesta trajectòria l'aler-pivot afegeix una estada en la lliga xinesa abans de debutar amb el Bayern de Munic a Europa. Amb els seus 203 centímetres i més de 400 partits a l’NBA, Williams pot ser el complement ideal per a Dubi i formar un trio interior de màxim nivell amb Tobey, si definitivament renova amb l'equip taronja.

També et pot interessar