València Basket força el tercer partit i continua el somni europeu

Les de Rubén Burgos guanyen 80-75 l’Schio italià en el segon partit dels quarts de final de l’Eurolliga femenina

Un triple de Lauren Cox quan faltaven 15 segons ha sentenciat el partit
Un triple de Lauren Cox quan faltaven 15 segons ha sentenciat el partit / València Basket

Sense Cristina Ouviña, però amb la recuperada Alba Torrens, el València Basket prorroga el somni europeu i dimecres tornaran a la pista de Schio per a jugar-se la participació en la final four.

Un triple de Lauren Cox quan quedaven quinze segons ha sentenciat un partit en què les taronges no han deixat de creure. Malgrat començar el primer quart un punt avall, han tirat de coratge i del lideratge de Queralt Casas i l’encert de Raquel Carrera (21 punts), per a remuntar en el segon (parcial 28-23) i mantindre’s al capdavant amb superioritats irregulars.

En l’últim quart han aparegut els nervis i les italianes han retallat distàncies fins a quedar-se a sols un punt (76-75). Solvents però amb patiment, l’actuació de Leti Romero amb 10 punts i 11 assistències ha sigut clau en la victòria. El triple final de Cox ha augmentat la diferència de les locals per a allargar el somni europeu.

El duel definitiu es podrà veure, el dimecres 22 a partir de les 20:00 hores, en el web i les aplicacions d'À Punt Mèdia, amb la narració de Josep Carbonell i els comentaris de les llegendes taronja Nacho Rodilla i Anna Gómez.