Els Estats Units tornen a fer fora Espanya d'uns Jocs Olímpics en l'adeu dels Gasol

L'exhibició de Ricky Rubio no ha sigut suficient perquè els campions de les tres últimes cites olímpiques continuen avant a Tòquio

El valencià Víctor Claver fa una esmaixada contra els Estats Units
El valencià Víctor Claver fa una esmaixada contra els Estats Units / Reuters

La selecció espanyola de bàsquet ha perdut 81-95 contra els Estats Units en els quarts de final dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020 i trenca el cicle de tres medalles consecutives que havia obtingut en les últimes tres cites olímpiques, en totes perdent contra la selecció nord-americana.

La victòria ianqui, liderada per Kevin Durant, amb 29 punts, va fer ombra a l'exhibició de Ricky Rubio, amb 38 punts (rècord personal amb la selecció i la màxima anotació que li han fet als Estats Units en un partit olímpic).

La derrota contra Eslovènia va eixir cara perquè el fet de no aconseguir la primera posició del grup va condemnar els de Scariolo a enfrontar-se contra els tres últims campions olímpics.

Els germans Pau Gasol i Marc Gasol han anunciat que deixen la selecció espanyola. "Ha sigut el meu últim partit amb la selecció, ara veuré amb la meua família si continue jugant al bàsquet o faig un pas al costat", ha dit Pau Gasol en la zona mixta mentre que el seu germà Marc ha dit que es baixen "d'aquesta atracció tan bonica a la qual ens pujàrem fa quinze anys".

També et pot interessar

stats