Espanya tampoc té pietat de Geòrgia (64-90)

L'equip de Sergio Scariolo ha sumat la segona victòria de l'Eurobasket

Xabi López-Arostegui fa una cistella
Xabi López-Arostegui fa una cistella / Twitter: @BaloncestoESP

La selecció espanyola de bàsquet ha tornat a aconseguir una victòria còmoda en la segona jornada del grup A de l'Eurobasket. L'equip de Sergio Scariolo ha derrotat Geòrgia per 64-90 en una nova demostració del seu potencial.

L'inici de partit ha sigut igualat, i tot i que Espanya quasi sempre ha portat la iniciativa, Geòrgia s'ha avançat per 16-15 amb una cistella de Shermadini. Però un triple d'Alberto Díaz pràcticament sobre la botzina, ha permés als de Scariolo acabar el primer quart per davant (16-18). Un bon final de segon període, amb un parcial de 0-6, ha donat el primer gran avantatge als espanyols (31-40).

Espanya no s'ha relaxat en la represa i, amb un parcial de 16-31 en el tercer quart, ha sentenciat el partit (47-71). Una gran defensa per a contrarestar la superioritat en centímetres del rival ha sigut clau per a assegurar el segon triomf en l'Eurobasket. Willy Henangómez, amb 14 punts i 7 rebots, ha sigut el millor dels de Scariolo, en un partit en què també han destacat els taronja Jaime Pradilla (12 punts ) i Xabi López-Arostegui (9 punts).