Espanya, a semifinals amb dificultats

Una gran segona part dels de Scariolo ha servit per a superar l'encert anotador de Finlàndia en la primera

Willy Hernangómez celebra una canasta
Willy Hernangómez celebra una canasta contra Finlàndia

La selecció espanyola de bàsquet s'ha classificat per a semifinals de l'Eurobasket després de superar, amb més dificultats de les esperades, la selecció de Finlàndia per 100 a 90. Willy, amb 27 punts, ha sigut un dels grans artífexs de la victòria, en la qual també ha brillat el jugador finlandés Markkanen, amb 28 punts.

Els de Scariolo s'han vist superats en la primera part a causa, principalment, de la intensitat en atac de Finlàndia, que ha fet molt de mal al contraatac i que ha sabut neutralitzar l'atac espanyol.

De fet, Espanya ha arribat al descans amb un desavantatge considerable de 9 punts, però inferior almenys 17 al qual havia arribat a estar.

No obstant això, la reacció de l'equip en la segona part ha sigut clau per a retallar distàncies i posar-se per davant inclús abans d'arribar al minut 5 de la segona part.

Així, la sentència ha arribat en el tram final gràcies als triples de Rudy Fernández, que han permés agafar aire a la selecció i certificar la classificació a semifinals, on ja espera el rival que eixirà del partit entre Alemanya i Grècia.