Espanya jugarà els quarts de final de l'Eurobasket contra Sèrbia

Les de Lucas Mondelo no han donat opció a la selecció de Montenegro i han guanyat per 78-51 en els huitens de finals de la competició

Espanya es classifica per als quarts de final de l'Eurobàsquet
Espanya es classifica per als quarts de final de l'Eurobasket

La selecció espanyola s'ha classificat per a quarts de final de l'Eurobasket en véncer de forma contundent Montenegro per 78-51. Sèrbia espera ara les de Lucas Mondelo en la ronda següent, un partit que es disputarà dimecres a les nou de la nit.

Les espanyoles s'han mostrat molt superiors al seu rival des de l'inici, amb un joc en bloc que ha descol·locat les montenegrines. La selecció ha mostrat nervi en defensa i s'ha convertit en un mur infranquejable per a les de Jelena Skerovic. També s'han demostrat intractables en atac i han generat situacions que les de Montenegro han sigut incapaces de contrarestar.

María Conde, amb 19 punts, i Astou Ndour, amb 17, han sigut les màximes anotadores de la selecció, que s'ha acomiadat de l'afició amb una volta a la pista de la Fonteta acompanyades d'una gran ovació.

Emparellaments de quarts de final de l'Eurobàsquet
Emparellaments de quarts de final de l'Eurobàsquet

Bielorússia, Suècia, Espanya, Sèrbia, França, Bòsnia i Hercegovina, Bèlgica i Rússia seran les huit seleccions que buscaran el seu pas a semifinals de l'Eurobasket 2021, que tindrà com a escenari la Fonteta.

També et pot interessar

stats