Espanya diu adeu a l'Eurobasket (71-64)

Cristina Ouviña ha pogut donar el pas a les semifinals a les espanyoles amb un tir lliure, però no l'ha convertit i Sèrbia ha sigut superior en la pròrroga

Laura Quevedo es lamenta després d'una acció fallada
Laura Quevedo es lamenta després de fallar una acció / Kai Försterling (Efe)

La selecció espanyola ha dit adeu a l'Eurobasket abans d'hora en perdre en la pròrroga contra Sèrbia (71-64) en els quarts de final. Un tir lliure de la jugadora del València Basket Cristina Ouviña a un segon del final ha pogut donar la victòria a Espanya, però l'ha fallat i el partit se n'ha anat a la pròrroga.

Espanya ha portat la iniciativa del duel durant bona part, però la falta d'encert cara a la cistella i l'aparició en l'últim quart de Sonja Vasic ha penalitzat l'equip. Tot i això, en l'última possessió del temps reglamentari, a un segon del final, Espanya ha tingut dos tirs lliures per a guanyar. Ouviña ha convertit el primer i ha empatat a 62. Però no ha encertat amb el segon i el semifinalista s'ha hagut de decidir en el temps extra.

En la pròrroga Sèrbia s'ha mostrat molt superior contra una Espanya amb moltes dificultats per a anotar. De fet, l'equip de Lucas Mondelo només ha aconseguit dos punts en els cinc minuts extra. Sèrbia jugarà contra Bèlgica per un lloc en la final i Espanya es queda fora de la lluita per les medalles.