Espanya anirà als Jocs Olímpics de Tòquio

Seran les cinquenes olimpíades per a la selecció femenina, les segones consecutives

Les jugadores espanyoles celebren la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio
Les jugadores espanyoles celebren la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio / Efe

Espanya ha aconseguit la classificació per a Tòquio en l'última jornada del preolímpic de Belgrad. El combinat entrenat per Lucas Mondelo guanyà el primer compromís contra Corea però va perdre contra la Xina. Per a guanyar el bitllet als Jocs Olímpics, només calia no perdre contra la Gran Bretanya per més de 72 punts. L'equip espanyol, per tant, afrontava sense pressió el duel.

Mondelo aprofità el partit per a donar entrada a jugadores que disposen de pocs minuts. Va ser el cas de María Conde, que anotà 15 punts. També van fer un bon paper Queralt Casa i Tamara Abalde, les dues jugadores del València Basket. La defensa va ser fonamental per a encarrilar el partit. Les espanyoles van furtar molts balons, cosa que els permetia anotar de manera ràpida. També el control dels rebots van ser vital per al triomf de les espanyoles, amb Laura Gil i Laura Nichols dominant la zona. El resultat final va ser de 69 a 79.

Els de Tòquio seran els cinquens Jocs Olímpics de la selecció espanyola, els segons en què participa de forma consecutiva. Després de proclamar-se campiones d'Europa aquest estiu, les jugadores aspiren a tot.

També et pot interessar

stats