Espanya agrana Tunísia després d'un inici dubitatiu (101-62)

Els de Scariolo han arribat a estar deu punts per davall en el marcador.

Espanya agrana Tunísia després d\'un inici dubitatiu (101-62)

La selecció espanyola ha inaugurat el Mundial de la Xina amb una victòria contundent per 101 a 62 contra Tunísia. El conjunt magribí ha eixit disposat a no deixar-se dominar pel rival. En el primer temps ha plantat cara als espanyols. Tant és així que ha arribat a tindre un avantatge de deu punts en el segon quart (19-29).

No obstant això, l'actuació d'un magnífic Ricky Rubio, que està disposat a deixar clar que este és el seu Mundial, auxiliat per un efectiu Sergio Llull, que ha tornat per a reclamar el seu protagonisme, han fet que la lògica s'imposara i el conjunt espanyol començara a remuntar. S'ha arribat al descans amb un 42-39.

Al final, victòria contundent

La segona part ha suposat el despertar definitiu dels espanyols, que en l'últim quart han carburat a moltes revolucions i han eliminat els rivals de la pista. Un dels destacats ha sigut el valencià Víctor Claver, que s'ha convertit en el jugador que més minuts ha disputat junt amb Marc Gasol. En els 24 que ha estat en joc ha anotat 12 punts. També el nou base del València Basket, Quino Colom, ha tingut l'oportunitat de contribuir a la victòria amb 9 minuts i 3 punts en el seu caseller.