Dubljevic, valoració negativa en Lliga més de sis anys després

El pivot montenegrí, acostumat a repetir actuacions destacades, no troba la regularitat habitual esta temporada

Bojan Dubljevic durant el partit contra el Casademont Saragossa
Bojan Dubljevic, durant el partit contra el Casademont Saragossa / Miguel Ángel Polo

Bojan Dubljevic no passa pel millor moment. Diumenge va fer valoració negativa (-1) en el partit de la Lliga ACB que el València Basket va guanyar amb cert patiment contra el Casademont Saragossa. Feia més de sis anys que el montenegrí no acabava un partit de Lliga en negatiu.

Per a trobar l'últim partitdel montenegrí amb valoració negativa en Lliga ens hem de remuntar a l'any 2015, concretament al partit contra el Baloncesto Sevilla el 6 de desembre d'aquell any, quan va fer -1. Durant més de sis anys i tres mesos el pivot i gran estandard de l'equip en l'última dècada sempre ha aportat valoració positiva als seus, tant en la lliga regular com en partits de play-off, i té habituada l'afició taronja a repetir actuacions destacades.

Especialment en l'últim tram de la present campanya, Bojan Dubljevic no està podent fer grandíssimes actuacions i travessa un moment irregular de rendiment. Tot i això, és un dels jugadors que més minuts té en l'equip, es manté com el més valorat en la Lliga i ha mantingut bons registres de mitjana. No així en l'EuroCup, on no té regularitat i els seus registres han caigut considerablement. S'espera que puga recuperar la millor versió de cara a les eliminatòries clau pel títol d'EuroCup o el playoff de la Lliga ACB.

També et pot interessar

stats