Dubljevic, MVP de la segona fase de l’Eurocup

El pivot del València Basket ha sigut elegit com al millor jugador de la segona fase de l’Eurocup, on el seu conjunt ha aconseguit finalitzar com a únic equip invicte.

Dubljevic en un partit de l’Eurocup
Dubljevic en un partit de l’Eurocup

La segona fase de l’Eurocup ha sigut perfecta per al València Basket. Els de Jaume Ponsarnau van guanyar els sis partits, i s’han convertit en l’únic equip que va ser capaç de finalitzar invicte aquesta fase de competició. El grup va funcionar a la perfecció, si bé, entre tots els jugadors qui més va destacar va ser el pivot Bojan Dubljevic.

El treball del jugador taronja no ha passat desapercebut i han nomenat el montenegrí millor jugador d’aquesta fase de la competició continental. El guardó d’MVP l’aconsegueix Dubjlevic gràcies a una valoració de 19,5 punts, amb una mitjana de 13,3 punts per partit i 7,3 rebots.

La millor actuació del pivot del València Basket en aquests últims sis partits de l’Eurocup va ser a Belgrad davant de l’Estrela Roja. En aquell partit, el pivot va anotar 24 punts, va capturar 8 rebots i va donar 5 assistències. La seua valoració va ser de 29 punts. Aquell dia, a Belgrad, l’equip valencià va guanyar per un ajustat 81 a 82 amb una cistella de Van Rossom en l’últim moment del partit.

Dubljevic és una peça fonamental en el sistema de Jaume Ponsarnau i amb aquests registres es converteix en el jugador millor valorat i amb més punts en la història de l’Eurocup.

També et pot interessar