Doble victòria valenciana en la LEB Or

El TAU Castelló i l'HLA Alacant han guanyat dos equips de la part alta de la classificació, el Palència i el Lleida

Xavi Rey i Delaney Blaylock intenten una cistella
Xavi Rey i Delaney Blaylock intenten una cistella / À Punt Esports

La jornada 24 de la Lliga LEB Or ha deixat dues victòries valencianes. El TAU Castelló ha guanyat el Palència, segon classificat, per 85-80 i l'HLA Alacant ha derrotat el Lleida, tercer, per 79-76.

Els castellonencs s'han refet a una mala primera part (33-51) i han vençut un equip que fins ara només havia perdut tres partits. Liderats per George Stutz (23 punts i 4 rebots) i Óscar Alvarado (20 punts i 6 assistències) el TAU li ha donat la volta al duel en una gran segona part, amb molt d'encert ofensiu i una gran defensa. L'equip de Juan Antonio Orenga es queda amb 11 victòries, sis per damunt de la zona de descens i a dos de la zona de play-off d'ascens a la Lliga ACB.

Els alacantins han fonamentat el triomf contra el Lleida en un gran primer període (22-12). Tot i la reacció dels catalans en la represa, l'HLA ha sabut gestionar els últims minuts per a sumar la quinzena victòria de la temporada, que l'assenta en la zona de play-off d'ascens a la Lliga ACB. Edu Gatell (9 punts i 8 rebots) i Blaylock (17 punts) han sigut els jugadors més destacats de l'equip de Rafa Monclova.