Doble premi per al València Basket: en la final i en l'Eurolliga

Les valencianes han superat també en la tornada el Casademont Saragossa (80-60)

La capitana Queralt Casas celebra una cistella
La capitana Queralt Casas celebra una cistella / València Basket
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
05 de maig 2024 - 00:59 Actualitzat: 05 de maig 2024 - 21:39

Poca resistència ha oferit el Casademont Saragossa en el partit de tornada de les semifinals de la Lliga femenina. Ja des de l'inici, el València Basket ha començat a manar en el marcador gràcies a l'energia de jugadores com ara Queralt Casas o Leticia Romero. Carlos Cantero ha intentat frenar la capacitat anotadora de les taronja, però de triple en triple les de Rubén Burgos s'han escapat més encara en el marcador. En la mitja part, el resultat ja augurava una nova victòria de les valencianes, 47 a 32.

El València Basket no ha abaixat el ritme en la represa. L'avantatge no ha fet més que augmentar, amb bones accions de Marie Gülich i Alina Iagupova. La màxima diferència del partit ha arribat en l'últim quart, 80 a 52. Ovació a la Fonteta per a la valenciana Vega Gimeno, capitana del Saragossa, que hui ha jugat el seu últim partit com a professional. Al remat, victòria de les valencianes per 80 a 60. L'única nota negativa del duel, que Alba Torrens se n'ha retirat en el primer quart per un colp al genoll en la disputa d'un baló amb Mariona Ortiz.

La final, per À Punt

En l'altra semifinal, el Perfumerías Avenida ha superat l'Spar Girona per 82 a 51, remuntant l'avantatge de 12 punts de l'anada. Les de Salamanca seran, per tant, les rivals del València Basket en la final de la Lliga. La victòria de les salmantines, a més, fa que el València Basket estiga en Eurolliga la temporada que ve. La final de la Lliga serà a tres partits, el 9,12 i 16 de maig. La televisió d'À Punt els oferirà estos duels en directe.

També et pot interessar

stats