La dimissió de José Puentes agafa a contrapeu el València Basket

L'eixida del director general es produeix a només deu dies de la Supercopa

José Puentes durant la seua etapa com a director general del València Basket.
José Puentes, durant la seua etapa com a director general del València Basket.
Samuel Borja
01 de setembre 2021 - 22:07

El València Basket ha comunicat la dimissió de José Puentes com a director general i que Paco Raga torna a assumir el càrrec de manera provisional per a continuar liderant el projecte esportiu mentre es busca un substitut.

L'abandó es produeix a només deu dies de l'inici de la temporada amb la disputa de la Supercopa Endesa per part de l'equip ara dirigit per Joan Peñarroya. Des del club, diverses fonts asseguren que la notícia no era ni molt menys esperada.

Puentes havia redissenyat un projecte a la baixa

Després dels èxits de l'equip femení amb tres finals i un títol, el de l'Eurocup Women, el fet que el masculí no es classificara per a la següent Eurolliga per una sola victòria va propiciar haver de reestructurar la nòmina de jugadors i fins i tot va suposar un canvi d'entrenador amb l'arribada de Peñarroya.

El nou projecte taronja per a l'Eurocup ha patit una reducció de pressupost i s'ha ajustat a una plantilla curta de dotze, confeccionada sota la supervisió de José Puentes i el director esportiu Chechu Mulero amb la idea de tindre jugadors polivalents. Es tracta d'una qüestió controvertida en l'entorn, degut a la possible falta d'efectius en algunes posicions durant la temporada.

Ara mateix, cinc jugadors es troben lesionats i Peñarroya ha hagut de recórrer als joves del planter per als dos amistosos que s'han disputat. Les dues victòries no amaguen que, en cas de no recuperar efectius, el duel de semifinals contra el Barça del dissabte dia 11 de setembre sembla impossible d'afrontar amb garanties.

L'equip de Rubén Burgos també ha patit retalls, ja que s'ha optat per completar la plantilla de dotze amb una jugadora del planter. I això que el repte és el de superar la prèvia de l'Eurolliga per a jugar enguany la màxima competició europea.

També et pot interessar

stats