Desena victòria del València Basket en Eurolliga

L'equip taronja guanya 88-82 el Khimki a la Fonteta.

El jugador del Khimki, Alexey Sved, enfront del base taronja Sam Van Rossom

A la Fonteta, el València Basket ha aconseguit la seua desena victòria en Eurolliga en véncer 88-82 el Khimki, cuer de la classificació. Els taronja han desenvolupat un joc consistent, però s'han vist sorpresos pel ritme de l'equip rus en el tercer quart, gràcies als seus talents individuals. El València Basket se situa a hores d'ara quart en la competició europea, compartint posició amb el Bayern de Munic.

El primer quart ha sigut molt igualat en anotació entre els dos equips, encara que els russos s'han mostrat més anàrquics i el temps ha conclòs amb 16-13 en el marcador. En el segon quart, el base taronja Martín Hermannson ha sigut protagonista, repartint joc i en assistències. A meitat d'aquest temps s'ha començat a incrementar l'avantatge dels valencians, aprofitant les mancances en la defensa de l'equip rus i s'ha arribat al descans amb un resultat de 45-29

En la represa, els de Kurtinaitis, de la mà de talents individuals com Booker i McCollum, han donat la volta a aquesta diferència i han acurtat a poc a poc el seu desavantatge respecte dels taronja, que s'han frenat en atac, han abaixat la intensitat defensiva i l'encert en els tirs. El València encaixava un parcial de 4-21 i el Khimki s'ha arribat a posar a tres punts dels valencians. Ara bé, l'estiró final de Hermannson a l'equip taronja ha permés que els russos no s'acostaren més en el marcador. Aquest tercer quart ha acabat amb un avantatge de set punts per als valencians, amb resultat de 59-52.

En l'últim temps, en absència de Shevd en l'equip rus, Zaytsev i McCollum seguien intentant la remuntada. De nou, el base islandés de l'equip taronja, Martin Hermannson, i diverses errades en el Khimki han permés que el partit es tancara per als taronja sense patir, però amb menys avantatge de l'esperat.