Desena victòria per a un València Basket invicte

L'equip taronja ha guanyat per 88-56 l'Alter Enersun Al-Qázeres, a la Fonteta.

L'equip taronja celebra la sisena victòria consecutiva de la temporada
L'equip taronja celebra la sisena victòria consecutiva de la temporada / València Basket.

El València Basket ha aconseguit a la Fonteta la desena victòria consecutiva de la temporada i continua invicte en la competició abans de la parada de seleccions pels classificatoris per a l'Eurobàsquet 2021. L'equip taronja ha vençut per 88-56 l'Alter Enersun Al-Qázeres d'Extremadura, penúltim de la classificació, i comparteix lideratge amb el Perfumerías Avenida, l'altre equip que segueix invicte. Les màximes anotadores del València Basket en aquest duel han sigut Rebecca Allen, amb 22 punts, i Celeste Trahan-Davis, amb 13. La capitana Anna Gómez s'ha hagut de retirar de la pista després d'una caiguda, però tot apunta que l'incident no ha sigut de gravetat.

Les valencianes han dominat el partit des de l'inici basant-se en una bona defensa, però les penúltimes classificades no han abaixat la guàrdia i el primer quart ha conclòs amb una diferència de 9 punts, 21-12. En el segon quart s'ha ampliat l'avantatge de l'equip taronja, amb els triples de Laura Juskaite, Marie Gülich i Rebecca Allen. Els tirs de tres de Hittner i Christianiki han donat esperança a les de Càceres, però el València Basket continuava marcant el ritme i s'ha arribat al descans amb un resultat de 47-30.

A la represa, una destacada Rebecca Allen i l'aparició de Trahan-Davis han incrementat la diferència en el tercer parcial, amb un 66-41 en el final d'aquest temps. Les valencianes, a pesar de tindre ja la victòria encarrilada, no han abaixat el nivell i l'últim quart ha acabat amb un avantatge de 32 punts, amb 88-56 en el marcador final.