Derrota del València contra el Baskonia per 85 a 74

Els de Ponsarnau han trencat la ratxa de quatre victòries consecutives.

Baskonia- València Basket
Baskonia- València Basket / @valenciabasket

El València Basket ha perdut contra el Kirolbet Baskonia de l'exentrenador taronja Velimir Perasovic al Buesa Arena. Els de Ponsarnau no han mostrat la seua millor imatge amb moltes errades en defensa.

El conjunt taronja, que no guanya en aquesta canxa des de la temporada 2016-2017, portava una ratxa de quatre victòries consecutives que s'ha trencat a Vitòria.

El partit ha començat amb un tir baix de cistella del jugador senegalés de 2,21 metres d'alçària Fall, que ha inaugurat el marcador amb dos punts per al Baskonia. En el primer temps, l'equip basc sempre ha anat per damunt en l'electrònic i ha acabat amb empat a 19. En el segon temps, més del mateix. El conjunt valencianista no ha creat perill. El Baskonia tampoc estava fent el millor joc, però ha sabut aprofitar les errades del València Basket. Amb el 38 a 32 ha arribat el descans i els dos equips han marxat al vestidor amb sensacions molt diferents. Els de Ponsarnau no han sigut els mateixos dels últims partits. Potser el cansament haja afectat els jugadors.

Al descans, amb males sensacions

A la represa, el València ha continuat sense trobar-se en el partit. El Baskonia ha crescut en intensitat. La mala defensa per part del conjunt taronja ha augmentat l'avantatge dels de Perasovic al marcador. El tercer quart ha acabat amb un triple de Toko Shengelia (71-52).

L'últim quart ha començat amb un parcial de 0 a 7 per al conjunt taronja. Seguidament, el Baskonia ha reaccionat i ha tornat a pujar 5 punts més al marcador. Quan faltaven quatre minuts de crono han xiulat una tècnica a Ponsarnau per a reclamar una possible falta de Henry sobre Vives. El base nord-americà ha protagonitzat un conat de baralla que ha quedat sense sancionar.

Amb tot i això, l'equip taronja ha lluitat els últims instants del partit, però el miracle no ha arribat. Finalment, el Baskonia ha aconseguit la victòria amb un resultat de 85 a 74, encara que tampoc ha fet un gran partit.