Derrota del València Basket en un partit molt igualat contra el Reial Madrid

Només 5 punts de diferència han donat la victòria als blancs en un encontre en què els taronja han lluitat fins al final.

L'aler del València Basket, Alberto Abalde, en una acció davant l’argentí Facundo Campazzo.

El València Basket ha defés el lideratge amb fermesa però no ha pogut doblegar un Reial Madrid que ha anat pujant en agressivitat i endurint la defensa. L’ajustat resultat final de 95 a 90 reflecteix el joc àgil dels dos equips. Un partit en què ha destacat l’actuació de Sastre, per part del conjunt taronja, i de Campazzo, per part dels blancs.

Els madrilenys han tingut l'avantatge en la primera part del partit, encara que els valencians han mantingut les opcions fins al descans, al qual han arribat amb només una diferència de 4 punts (56-52).

Ja en la represa, un triple de Sastre ha aconseguit pegar-li la volta al resultat i posar el València Basket 4 punts per davant.

Amb un Madrid desestabilitzat, els de Ponsarnau no deixaven molt d'avantatge als rivals i l’últim quart ha sigut d’infart, amb un marcador que ballava cap als dos costats i que finalment s'ha decantat pels de Laso.

El lideratge en el Grup B es troba ara més ajustat i la resta de partits seran fonamentals per a decidir qui passa a semifinals.