Derrota del València Basket a la pista de l'Asvel (90-77)

L'equip taronja perd una bona oportunitat per a situar-se entre els huit primers classificats.

Martin Hermannsson, en una acció del partit
Martin Hermannsson, en una acció del partit / Twitter: @ACBCOM

El València Basket no ha pogut aconseguir l'objectiu de guanyar per primera vegada a la pista de l'Asvel francés, contra el qual ha perdut per 90-77. El partit d'Eurolliga a l'Astroballe ha estat marcat per les mancances en defensa i la falta d'encert dels taronja davant d'un equip molt físic. Els taronja, novens en la classificació, no han sabut llegir aquest duel contra els penúltims de la taula.

El primer quart ha sigut el més ajustat, amb un destacat Nikola Kalinic en el València Basket, que ha anotat huit dels 10 primers punts del seu equip. L'extaronja Antoine Diot ha contrarestat l'acció dels de Ponsarnau, encara que no amb l'efectivitat desitjada i aquest primer temps ha conclòs amb empat a 17.

En el segon temps, l'Asvel, amb Guerschon Yabusele, ha obert una xicoteta escletxa en el marcador, cosa que ha provocat la tornada de Kalinic, que, ajudat per Derrick Williams, minimitzaven la renda del conjunt francés. Els dos equips se n'han anat al descans amb un lleuger avantatge de l'Asvel, amb marcador de 40-37.

A la represa, els valencians s'han tornat a posar en el partit i, amb tres triples seguits, s'han situat per davant. Ara bé, amb Diot de nou en el comandament de l'Asvel i Hayes com a referència anotadora, els francesos han recuperat el pols del duel i aquest quart ha acabat amb resultat de 61-54

En l'inici de l'últim temps els francesos han ampliat la diferència de forma considerable, fins a posar-se 17 punts per damunt. Ha sigut el moment on ha tornat el taronja Marinkovic, després de la lesió al muscle. Ha sigut a falta de tres minuts per al final quan el València Basket ha incrementat la pressió al rival, però no ha sigut possible evitar la derrota contra l'equip francés.